E-Dergi
Sektör

DOĞU MOBİLYA TÜRKİYE’DE GÜVENİN ADRESİ OLDU

Temelleri yaklaşık bir asır önce atılan Doğu Mobilya, kalitede ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen yapısı ile sektöründe Türkiye’nin önemli kuruluşları arasında yer alıyor.

 DOĞU MOBİLYA TÜRKİYE’DE GÜVENİN ADRESİ OLDU

AR-Ge çalışmaları ve teknoloji yatırımları ile her yıl hedef büyülttüklerini anlatan Tığlı Ahşap Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Alper Tığlı,” Türkiye geneline proje üreten yapımızla tek bir parça mobilyadan, mekan planlamasına kadar, müşterilerimize sürecin her aşamasında destek oluyor, hayal ettikleri mekanları yaşamlarına katıyoruz. ” diye konuştu.

Firma olarak son yıllarda gerçekleşen yeni yatırımlarla bünyelerine önemli perakende mobilya markaları kattıklarını anlatan Tığlı, ayrıca birçok lüks konut ve villa projelerinde anahtar teslimi işler yaparak müşterilerinin her türlü dekorasyon ihtiyacını karşıladıklarını belirtti.

DOĞU MOBİLYA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Doğu Mobilya’nın yeni projelerle ve emin adımlarla sektöründeki gelişimine devam ettiğini ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Alper Tığlı, “Mutfak dolabı ve siparişe özel mobil ya üretimi yapan Doğu Mobilya, tüm Türkiye’de projeler üretmektedir. 1964 yılında temelleri dedemiz Necmi Tığlı tarafından atılan firmamız, 1989 yılından itibaren mutfak dolabı ve kişiye özel sipariş mobilya üretimine geçmiş, her geçen yıl üretimini ve kalite standardını artırarak sektörde güvenin adresi olmuştur” diye konuştu.

Çorum’da bulunan bin 500 metre karelik bir alana sahip Doğu Luxury Mağazalarında STELLA, ELVE, GABBA ve DİON markalarını sergilediklerini anlatan Tığlı, “Firma olarak kalite ve mutlu müşteri profilini her zaman ön planda tutuyoruz. Bundan sonra da bu ilkelerimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz “ dedi.

TÜM KARADENİZ’E HİTAP EDEN YATIRIM

Bu arada yaklaşık üç yıl önce kapı sektöründe önemli bir marka olan DORDEK’i de bünyelerine kattıkları anlatan Tığlı, Samsun’a yaptıkları LAZZONİ yatırımı ile ilgili bilgi vererek şunları söyledi.

“2022 yılı başında, Türkiye’nin en önemli markalarından olan, ülkemizde 14, Amerika’da 8, Avrupa’da 3, Asya ve Afrika’da birer mağazası ile mobilya sektörüne öncülük eden LAZZONİ markası ile Samsun ‘da tüm Karadeniz’e hitap eden bir mağaza yatırımı yaptık. Kirazlık mevkiinde bulunan 2000  metrekarelik mağazamızda, profesyonel proje yöneticilerimiz eşliğinde LAZZONİ kalitesini değerli müşterilerimizin beğenisine sunmaktan son derece mutluyuz. LAZZONİ Samsun mağazamızda ücretsiz tasarım desteği ile alanında uzman iç mimarlarımız tarafından mekan planlama ve tasarım desteği sunulmaktadır. Tek bir parça mobilyadan, mekan planlamasına, müşterilerimize sürecin her aşamasında destek olarak hayal ettikleri mekanları hayatlarına uyguluyoruz” diye konuştu.

TÜM TÜRKİYE YE PROJELER ÜRETİYOR

Doğu Mobilya’nın da her dönem yeni projelerle yoluna emin adımlarla devam ettiğini ifade eden Tığlı, “Mutfak dolabı ve siparişe özel mobilya üretimi yapan Doğu Mobilya, tüm Türkiye’de projeler üretmektedir. 1964 yılında temelleri dedemiz rahmetli Necmi Tığlı tarafından atılan firmamız, 1989 yılından itibaren mutfak dolabı ve kişiye özel sipariş mobilya üretimine geçmiş, her geçen yıl üretimini ve kalite standardını artırarak sektörde önemli bir aktör olarak rol almaktadır. Halen 2. ve 3. kuşağın işin başında olduğu firmamız, kaliteden ödün vermeyen müşteri odaklı bir anlayışla çalışmalarına devam etmektedir.’’ şeklinde konuştu.