E-Dergi
Sektör

Dura Makina sektörün en iyisi olma yolunda hızla ilerlemekte...

Dura Makina müşteri taleplerine uygun yenilikçi ve esnek çözümler sunuyor.

 Dura Makina sektörün en iyisi olma yolunda hızla ilerlemekte...

Dura Makina, AR-GE ve teknoloji yatırımlarıyla birlikte geliştirdiği ürünlerle sektörünün en fazla talep gören markaları içinde yer almaktadır.

Çorum Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Dura Makina kaliteden taviz vermeyen yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi sayesinde iç ve dış pazarlarda satış payını istikrarlı biçimde artırmaya başladı. Şirket Genel Müdürü Macit Çubuk, “Yüksek kalite, yenilikçi anlayış, sürekli gelişim ve müşteri memnuniyeti öncelikli ilkelerimiz “dedi.

Dura Makinanın yaklaşık 28 yıl önce çıktığı yolda mevcut kaynaklarını en verimli bir şekilde kullanarak ürün kalitesinde sürekli bir gelişim sağladığını anlatan Genel Müdür Macit Çubuk, “Firmamızın uluslararası markalarla rekabet edebilen, ürün ve hizmetlerinde kaliteden ödün vermeyen, topluma ve çevreye katkı sağlayan, israflardan arındırılmış yalın üretim yapan bir organizasyon olması için yoğun çaba sarf etmekteyiz. Kaynaklarımızı etkin kullanmak ve sürekli gelişim için firmamızı rekabet edilebilir seviyede tutmamız gerektiğini bilincindeyiz. Öncelikli olarak insan kaynağı olmak üzere Ar-Ge, Ür-Ge, teknoloji, makine ve ekipman yatırımlarına devam etmekteyiz. “diye konuştu.

TOPLUMA KATKI SUNAN ŞİRKET

Şirket olarak üretim odaklı, özel mühendislik çözümleri sunarak katma değer oluşturduklarını anlatan Çubuk, “Dura Makina olarak üretimimizde olan makine ve sistemleri her zaman daha da geliştirmek için durmadan çalışıyoruz. Uluslararası arenada ürün ve hizmetlerimizde kaliteden ödün vermeden, topluma ve çevreye katkı sağlayan bir şirket olmaktan gurur duyuyoruz. Müşterilerimizin taleplerine esnek ve yenilikçi çözümler üretmek için teknolojimizi güncel tutuyoruz” dedi.

BÜNYESİNDE UZMAN EKİPLE ÇALIŞIYOR

Dura Makina ailesi olarak her biri kendi alanında tecrübeli ve yetkin çalışma adaşlarıyla birlikte modern teknoloji ile donatılı tesislerinde üretim gerçekleştirdiklerini söyleyen Macit Çubuk, şunları söyledi

 “Biz üretim odaklı, özel mühendislik çözümleri sunarak katma değer oluşturuyoruz. Üretimimizde olan makina ve sistemleri her zaman daha da geliştirmek için durmadan çalışıyoruz. Müşterilerimizin taleplerine uygun yenilikçi çözümler üretmek için teknolojimizi güncel tutuyoruz. Dura Makina ailesi olarak kaliteden ödün vermeden uzman ekibimizle tahıl işleme teknolojileri üzerine tasarlıyor, projelendiriyor ve üretiyoruz.”

Dünya Makina olarak sektöründe Dura ürünlerini en çok talep edilen markalar içinde yer almasını sağlamak için tüm gücümüzle çalışmaktayız. Bu vizyon doğrultusunda sürekli gelişimi aralıksız destekleyerek müşterilerimize en uygun çözümler sunmaya devam edeceğiz.

Dura Makine, 28 yıldır AR-GE çalışmaları ile ürünlerini teknolojik olarak güncel tutuyor ve üretim sisteminde kaliteyi artırarak inovatif ilerlemeler sağlıyor