E-Dergi
Sektör

Fatih Uslu, “ Pazar payımızı artıracağız”

Osman Uslu Metal Genel Müdürü Fatih Uslu, “ Üretim altyapımızı güçlendirerek pazar payımızı artırmayı planlıyoruz” dedi.

 Fatih Uslu, “ Pazar payımızı artıracağız”

Samsun Organize Sanayi Bölgesinde üç bin metrekare alana kurulu modern tesislerinde faaliyet gösteren Osman Uslu Metal’in faaliyet gösterdiği iş kolunda teknolojik ve insan kaynağına yaptığı yatırımları her geçen yıl artırdığını ifade eden Genel Müdür Fatih Uslu, ”Müşteri odaklı çalışma prensibimizden ödün vermeden, kaliteli hizmet ve ürünler sunmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda, teknolojik yatırımlarımıza ve insan kaynağımıza yaptığımız yatırımları artırarak pazardaki büyümemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

SÜREKLİ KAPASİTE ARTIRIYOR

Genel Müdür Uslu, 1950 yılında Çorum’da ticari hayatına başlayan Osman Uslu Metal’in çalışmaları ve gerçekleştirdiği yatırımları ile hem gelişmesini hem de kapasitesini sürekli artırdığını belirtti. Uslu,” Firmamız bugün başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere ülkemizin diğer bölgelerinin de ihtiyaçlarını karşılayan, taleplerine yanıt veren tedarikçi bir firma olarak yoluna istikrarlı bir biçimde devam etmektedir” dedi.

Osman Uslu Metal’in faaliyet gösterdiği iş kolunda kendisini sürekli olarak yenileyen bir firma olarak yoluna devam ettiğini anlatan Genel Müdür Fatih Uslu,” Firma olarak, sürekli büyüyen ve gelişen bir yapıya sahibiz. Bu yıl da üretim altyapımızı güçlendirmeyi ve pazar payımızı artırmayı planlıyoruz. Önümüzdeki dönemde de, sektördeki yenilikleri takip ederek ve inovatif çözümler geliştirerek daha da büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

PİYASAYA YÖN VEREN FİRMA

Uslu, şirketin son dönemde elde ettiği başarılara değinerek, "Ekibimizle birlikte yürüttüğümüz titiz çalışmalar ve stratejik hamleler sayesinde, sektördeki konumumuzu daha da güçlendirdik. Yenilikçi projelerimiz ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla, büyümemizi sürdürülebilir kılmayı başardık. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük bir özveri ve kararlılıkla çalışıyoruz. Yenilikçi yaklaşımlar ve güçlü bir ekip ruhu sayesinde sektörümüzde ilerlemeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Genel Müdür Uslu, Tekkeköy ilçesinde bulunan merkez Organize Sanayi Bölgesi Sanayi Bulvarı üzerinde üç bin metrekare alana kurulu tesislerinde Karadeniz Bölgesi ağırlıklı olmak üzere ülkemizin çeşitli bölgelerinin çelik, yassı ve uzun mamul, çelik çatı, hırdavat ve ferforje ürünlerinin tedarikini sağladığını belirterek şunları söyledi;

MÜŞTERİLERİ BİR ADIM ÖNDE

“ Her geçen gün kendisini yenileyen firmamız sektöründeki gelişimini istikrarlı bir biçimde devam ettirmektedir. Bulunduğumuz bölgemizdeki konumumuz itibarıyla sektöründe piyasaya yön veren, iş ortağımızın ihtiyacı olan ürünlerin yeterli stok seviyesini sağlayan bir firmayız. İş kolumuzda perakendeciliğin önemini biliyor ve bu satışlarımızı artırmaya çalışıyoruz. Firma olarak ticari alandaki tecrübemiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarının tedariki konusunda günümüzün her türlü rekabet ve ekonomi şartlarını en iyi şekilde analiz ederek firmamızı ve müşterilerimizi her zaman bir adım öne geçirmekteyiz. Her geçen gün pazar payımızı artırmak ve kapasitemizi daha güçlendirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.”

Firma bugün başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere ülkemizin diğer bölgelerinin de ihtiyaçlarını karşılayan, taleplerine yanıt veren tedarikçi bir kuruluş olarak yoluna istikrarlı bir biçimde devam etmekte.

Genel Müdür Fatih Uslu,” Tekkeköy ilçesinde bulunan merkez Organize Sanayi Bölgesi Sanayi Bulvarı üzerinde üç bin metrekare alana kurulu tesislerimizde Karadeniz Bölgesi ağırlıklı olmak üzere ülkemizin çeşitli bölgelerinin çelik, yassı ve uzun mamul, çelik çatı, hırdavat ve ferforje ürünlerinin tedarikini sağlıyoruz”